Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Voordelen

 • Voordelen Private Lease

Voordelen private lease bij SmiLease

SmiLease biedt u zowel een scherpe leaseprijs als een volledig pakket van voorwaarden. Zie hiervoor onder andere de vergelijking tussen de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease met de voorwaarden van SmiLease: https://www.smilease.nl/keurmerk-private-lease

SmiLease heeft bij "Klanten vertellen", op Google en op Facebook, erg hoge klanttevredenheidsscores en dat op basis van veel beoordelingen! Zie hiervoor bijvoorbeeld.: www.klantenvertellen.nl/referenties/smilease/

SmiLease kent daarnaast geen ingewikkelde zaken als "km bundels", u verliest geen schadevrije jaren, u krijgt geen BKR registratie, u krijgt geen black box in uw auto, de leaseovereenkomst is duidelijk en minder gereden kilometers worden tot aan het minimale aantal contract kilometers van 10.000 per jaar volledig aan u terugbetaald ! Bekijk hieronder alle voordelen van private lease van SmiLease, voor een toelichting kunt u op ieder genoemd voordeel klikken.

 • SmiLease: 15 x voordeel !

  • Occasion lease met SmiLease Flex Pakket

   Bij lease van een occasion biedt SmiLease u het Gratis SmiLease Flex Pakket:

   • > u leaset een occasion bij SmiLease waarbij u dezelfde zekerheden heeft als bij lease van een nieuwe auto
   • > u kunt deze leaseovereenkomst op ieder moment opzeggen met inachtneming van onze normale opzegtermijn van 2 maanden
   • > aan de opzegging zijn voor u geen voorwaarden verbonden, de keus is aan u!
   • > de door u betaalde borgsom van veelal € 500 wordt niet terugbetaalt, dit bedrag wordt gebruikt voor een gedeelte van de extra kosten die SmiLease maakt als gevolg van de tussentijdse opzegging
   • > eventueel extra gekozen opties (bijv. een trekhaak of all season banden) vallen buiten deze regeling en deze kosten worden naar rato van in gebruikneming in rekening gebracht

   Voor het bovengenoemde pakket wordt door SmiLease niets berekend, onze huidige leaseprijzen blijven zoals deze zijn. Het Gratis SmiLease Flex Pakket wordt aangeboden voor leaseovereenkomsten welke afgesloten worden vanaf 7 mei 2020. Uw recht op het Gratis SmiLease Flex Pakket wordt vermeld in de leaseovereenkomst.

  • Behoud schadevrije jaren

   Bij SmiLease krijgt u voor schadevrije jaren een stevige no-claim korting. Daarnaast worden uw schadevrije jaren op uw naam geregistreerd in de Roy Data database van de verzekeraars. Mocht u later zelf een auto wilen kopen dan ontvangt u van de verzekeraar van SmiLease een officiële opgave van uw schadevrije jaren. 

   Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat er naast SmiLease in Nederland slechts 2 leasebedrijven zijn waarbij uw schadevrije jaren op uw naam door verzekeraars geregistreerd worden. Verlies van schadevrije jaren kan u honderden euro's per jaar kosten.

  • Laag eigen risico bij schade

   Goed rijgedrag wordt door SmiLease beloond, als gevolg hiervan heeft 85% van de klanten van SmiLease maximale no-claim korting en een eigen risico van slechts € 100 per schade. Aandachtspunt bij eigen risico's is dat sommige leasemaatschappijen een eigen risico per schade-deel berekenen, waardoor uw eigen risico per schade behoorlijk op kan lopen.

   Ook bij het keurmerk "Stichting Keurmerk Private Lease" ligt het eigen risico bij schade vaak aanzienlijk hoger. Bij SmiLease bedraagt het eigen risico maximaal € 300. Onder het Keurmerk Private Lease bedraagt het eigen risico maximaal € 1.000, als gevolg hiervan kunt u bij schade nog te maken hebben met hoge onverwachte uitgaven .

  • Pechhulp in binnen- en buitenland

   Pech onder weg hulp in binnen- en buitenland en in de eigen woonplaats zit standaard in het door SmiLease aangeboden pakket.

  • Geen BKR registratie

   SmiLease toetst niet bij het BKR en registreert ook geen verplichting op uw naam bij het BKR. Hierdoor heeft u geen registratie op uw naam staan waardoor u bijv. een bepaalde hypotheek niet kunt krijgen, of waardoor u een hogere hypotheekrente zou moeten betalen. Vanzelfsprekend beoordeelt SmiLease uw financiële positie wel, dit  om toekomstige betalingsproblemen te voorkomen. Voor informatie over BKR registraties klik hier:  www.smilease.nl/bkr 

  • Terugbetaling bij minder km

   De meeste leasemaatschappijen betalen niets terug als er minder kilometers gereden worden dan dat overeengekomen is in de leaseovereenkomst. SmiLease betaalt u de minder gereden km wel terug en dat tot het minimale aantal contract kilometers van 10.000 per jaar ! Daarnaast kunt u bij SmiLease de in een jaar gereden extra km verrekenen met in andere jaren gereden minder km.

  • Inclusief vervangend vervoer

   Vervangend vervoer bij schade in binnen- en buitenland zit standaard in het pakket van SmiLease, daarnaast krijgt u direct vervangend vervoer bij pech onder weg en bij reparaties die niet binnen 24 uur uitgevoerd kunnen worden. Bij veel leasemaatschappijen krijgt u pas vervangend vervoer na 72 uur.

    

   Ook zit vervangend vervoer in het buitenland bij veel leasemaatschappijen niet in het pakket en dan te bedenken dat in de vakantie vervangend vervoer juist extreem duur is, als u strandt in het buitenland dan kan vervangend vervoer u zo maar € 80 per dag kosten !

  • Geen km bundels

   Creactieve grote nieuwkomers in de Particuliere Autolease creëren zaken zoals bijv. "km bundels"  waarbij u een auto niet leaset voor bijv. 12.000 km per jaar, maar voor 3.000 km per 3 maanden. Vervolgens worden minder km t.o.v. deze "bundel" niet aan u uitbetaald maar meer km betaald u wel ! Via de achterdeur is dit een stevige kostenverhoging voor de klant.

    

   SmiLease houdt van eenvoud en openheid: geen "km bundel", maar km voor de hele looptijd van de overeenkomst, daarbij maakt het niet uit wat voor pieken of dalen u in de gereden km heeft, meer km betaalt u bij en minder km worden aan u uitbetaald ! Zo hoort het toch ? SmiLease hoopt dat collega bedrijven zullen stoppen met trucjes zoals "km bundels".

  • Geen hercalculaties

   Vooraf precies voorzien hoeveel km gereden gaan worden is een lastige. Door verandering van werk, gezinssituatie, bezoek familieleden etc. kan er zo maar een grote wijziging ontstaan in het aantal km dat gereden wordt. Belangrijk is dan dat u vooraf weet wat deze extra km u gaan kosten. Sommige leasemaatschappijen "hercalculeren" contracten, dan heeft u geen idee wat er uit deze hercalculatie kan komen. Bij SmiLease wordt de regeling voor meer- en minder km in uw leaseovereenkomst vermeld en bestaat er geen enkele onduidelijkheid ongeacht het aantal km dat u extra rijdt.

  • Uitbetaling inruilwaarde van uw auto

   De inruilwaarde van uw auto wordt door SmiLease aan u uitbetaald. Daarnaast krijgt u bij SmiLease voor uw nieuwe leaseauto geen BKR registratie, hierdoor krijgt u een gunstiger financiële score waardoor u bijv. een lagere hypotheekrente kunt bedingen. Bij een hypotheek van bijv. € 200.000 bespaart u bij een 0,5 % lagere rente € 1.000 per jaar !

  • De auto volgens uw wensen

   SmiLease biedt auto's aan die op voorraad door SmiLease ingekocht zijn, maar daarnaast kunt u bij SmiLease ook de auto kiezen zoals u die wilt: de door u gewenste kleur, gewenste motor, gewenste accessoires etc. Als u dan toch voor een nieuwe auto kiest, dan is het ook mooi om een auto te hebben die aan uw wensen voldoet !

  • Occasion autolease

   De aanschaf van een occasion is voor u een belangrijke beslissing, immers het gaat in veel gevallen om veel geld dat maar één keer uitgegeven kan worden. Belangrijk is dan ook dat de juiste occasion gekozen wordt, een miskoop moet voorkomen worden. SmiLease biedt u occasion autolease. Bij occasion autolease loopt u geen risico m.b.t. bijv. een miskoop en hoge onderhoudskosten en profiteert u wel van de lagere prijs van een occasion. Daarnaast heeft u bij keuze voor een occasion extra flexibiliteit door de kortere looptijd.

  • Geen renterisico

   De huidige lage rente zorgt voor gunstige leaseprijzen waar u van profiteert ! Wat u echter niet wilt is dat uw leaseprijs onverwacht sterk gaat stijgen doordat bijv. de rente sterk gestegen is. Bij privé lease van SmiLease loopt u dit risico niet, SmiLease neemt het renterisico voor 100 % voor haar eigen rekening, rentestijgingen worden dan ook nooit aan de klant doorberekend.

  • Inkomensachteruitgang bescherming

   SmiLease biedt haar klanten de mogelijkheid om te leasen inclusief een inkomensachteruitgang bescherming. Als u met een inkomensachteruitgang van 25 % of meer te maken krijgt dan kan de leaseovereenkomst kostenloos beëindigd worden. Voor deze mogelijkheid kunt u kiezen vanaf € 10 per maand.

  • Wisseling binnen contract looptijd

   Flexibiliteit is belangrijk, immers u kunt niet altijd alles vooraf voorzien: verhuizing, ander werk, wijziging van inkomenssituatie etc. Als u dat wilt dan kunt u binnen de contractperiode wisselen van auto. Voor een wisseling bestaat geen standaard oplossing. SmiLease neemt uw wensen en de kosten van de wisseling met u door en maakt een voorstel voor u. Voor wisselen wordt éénmalig € 500 berekend.

    

   Door de wisseling wordt de looptijd van uw auto verkort, hierdoor ontstaat een boekverlies dat u in rekening gebracht wordt, voor de berekening zie de Algemene Voorwaarden punt 8. Het boekverlies komt overeen met de extra afschrijving die u ook zou hebben als u zelf een auto gekocht had en deze eerder dan gepland zou verkopen.

    

   Bij een tussentijdse wisseling moet de auto met een volle tank teruggebracht worden. Als de auto door SmiLease afgetankt moet worden dan worden de brandstofkosten, en een vergoeding voor het aftanken van € 15, aan de klant doorberekend.

  • Looptijdverlenging

   Na afloop van de leaseperiode kan er onzekerheid bestaan wat betreft baan, gezinssituatie, financiën, gezondheid etc.  SmiLease biedt u de mogelijkheid om uw leaseovereenkomst te verlengen zodat u op het voor u juiste moment de juiste keuze kunt maken. Bij verlenging leaset u in feite een occasion, als gevolg hiervan wordt er door SmiLease een forse korting op de leaseprijs gegeven.

 • Private Lease voordelen

  • De zekerheid van All-in Lease

   Bij Private Autolease heeft u geen schuld, loopt u geen renterisico, geen restwaarde risico en geen onderhouds risico. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. De All-in leaseprijs is incl. BTW, verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, afleveringskosten, afschrijving, rente, pech onder weg hulp etc.  U betaalt alleen nog de brandstof en bij schade een eventueel (laag) eigen risico.

    

  • Geen inruil-tegenvallers

   Bij Private Autolease weet u waar u aan toe bent: u betaalt een bedrag per maand voor het volledig gebruik van de auto. Het restwaarde risico van de auto is voor 100 % voor de leasemaatschappij, inruil-tegenvallers zijn voor u dan ook verleden tijd !

  • Geen eigen investering

   Bij private autolease heeft u geen schuld op uw naam staan en investeert u geen eigen geld in uw auto. Hierdoor kunt u bijv. voorkomen dat u gebruik moet maken van duur kortlopend bankkrediet. Banken berekenen voor kortlopend krediet al snel 10 % rente op jaarbasis !

    

   Private lease in combinatie met het kopen van een woning

   Daarnaast kunt u uw eventuele spaargeld gebruiken bij het kopen van een woning. Door bij aanschaf van een woning niet maximaal te lenen ontvangt u een korting op de hypotheekrente. Dit kan u jaarlijks honderden euro's schelen. U gebruikt dus uw geld niet voor een auto, maar investeert het geld in de te kopen woning.

    

   Voorbeeld

   De hypotheekrente bedraagt bij een lening 20-jaar vast bij een verhouding tussen de woningwaarde en de de hypotheek bij 102% gemiddeld 0,5/0,6% meer ten opzichte van een lening bij een verhouding tussen de woningwaarde en hypotheek van 88%.

   Bij een hypotheek van € 200.000 scheelt dat bruto jaarlijks circa € 1.100,-!

    

  • Veel gemak

   U hoeft zelf geen kortingen te bedingen, u hoeft geen goedkope verzekeraar op te zoeken, u hoeft geen garagerekeningen te controleren, u wordt niet betrokken in garantiediscussies, bij schade wordt alles voor u geregeld en heeft u geen discussie met een expert, aan het eind van de looptijd hoeft u niet zelf uw auto te verkopen of in te ruilen.

  • Leaseprijzen beneden ANWB calculaties

   Private Autolease is erg concurrerend, SmiLease vergelijkt bijv. haar leaseprijzen met de door de ANWB volgens de autokosten begrotingen berekende autokosten. De leaseprijzen van SmiLease liggen in veel gevallen 5 tot 10 % lager. De "ANWB autokosten begrotingen" worden ieder jaar door de ANWB uitgegeven.