Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Eindejaarsacties SmiLease - DIRECT LEVERBAAR

Eindejaarsacties SmiLease met de laagste leaseprijzen in Nederland !

Op het einde van het jaar kan SmiLease altijd nog een aantal auto's scherp inkopen, waardoor deze auto's nu extra voordelig worden aangeboden. In combinatie met het complete pakket van onze Private Lease voorwaarden kunt u deze auto's nergens goedkoper in Nederland leasen. Deze auto's zijn direct leverbaar en de actieprijs geldt alleen op de door SmiLease ingekochte auto’s. OP = OP!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Bovengenoemde all-in leaseprijzen zijn: incl. wegenbelasting, verzekering, pech-onder-weg hulp, BTW etc. op basis van 10.000 km per jaar en 60 maanden. Meerprijs per km vanaf € 0,05, minder gereden km betaalt SmiLease aan u terug!

SmiLease was in maart 2006 de eerste aanbieder van Private Lease in Nederland, SmiLease bestaat al meer dan 11 jaar! Tot 2006 was het leasen van een auto alleen mogelijk voor de zakelijke klant. In ruim10 jaar is de Private Lease markt enorm veranderd: je hoeft de radio maar aan te doen of je hoort een reclame over het prive leasen van een auto.

Ondanks de sterk toegenomen concurrentie groeit SmiLease sneller als ooit tevoren ! Basis voor deze groei zijn een lage leaseprijs, correcte Private Lease Voorwaarden en een hoge klanttevredenheid. SmiLease scoort op klanttevredenheid een 9,1! Een waardering waar SmiLease trots op is.