Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Ex-leaseauto kopen

  • Ex lease auto kopen

Geplaatst op 5 november 2020

Ex-leaseauto's kopen bij SmiLease

U kent SmiLease misschien al als private lease autobedrijf, maar wist u dat wij naast het leasen van auto's ook ex-leaseauto's te koop aanbieden? 

Ex-leaseauto's verkopen

Auto's worden voor bepaalde tijd gebruikt als leaseauto. Na afloop van de leaseperiode worden de auto's als ex-leaseauto's verkocht. Bij terugkomst worden auto's volledig nagekeken, gereinigd en gepoetst waardoor u verzekerd bent van een occasion die technisch geheel in orde is.

Voordelen van ex-leaseauto's kopen bij SmiLease

Mocht u niet willen leasen, dan bent u bij SmiLease ook aan het juiste adres voor de aankoop van een ex-leaseauto. Het voordeel van het kopen van een leaseauto is dat de gehele historie van de auto bij ons bekend is en dat wij u deze kunnen laten zien. Wij hebben namelijk alle onderhoudsbeurten en eventuele reparaties geregistreerd. Dit brengt voor u het voordeel dat u weet wat u koopt en waar u aan toe bent. De occasions zijn altijd dealeronderhouden en hebben altijd op tijd onderhoud gehad. Daarnaast krijgt u bij ex-leaseauto's met een verkoopprijs boven de €4500 een gratis garantiepakket. SmiLease kenmerkt zich verder door de korte lijntjes en de persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer, wij bieden individuele service op maat.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een ex-leaseauto? Bekijk hier het aanbod.

Koop uw occasion bij SmiLease voor een hele scherpe prijs

Zodra de ex-leaseauto's gecheckt, gereinigd en gepoetst zijn, worden er foto's gemaakt en een verkoopprijs bepaald. Ex-leaseauto's worden door SmiLease altijd tegen een erg scherpe prijs aangeboden. De prijs wordt namelijk niet alleen gebaseerd op de auto en opties, maar ook op de huidige marktprijzen. Door rechtstreeks bij ons te kopen, vermijdt u daarnaast de marges van de handel en garage. SmiLease behoort altijd tot de vijf goedkoopste aanbieders, maar is in de meeste gevallen de aanbieder met de scherpste prijs. U bent verzekerd van een eerlijke prijs, waardoor onderhandelen niet meer nodig is.

Of toch leasen?

Het is mogelijk om bij SmiLease een ex-leaseauto te kopen. Mocht u toch liever geen onderhouds- en restwaarderisico willen lopen en geen hoge aanschafkosten willen hebben? Dan is private lease een goede overweging. U betaalt maandelijks een vast all-in leasebedrag en hoeft daarnaast alleen zelf nog te tanken. Heeft u interesse in private lease? Bekijk hier onze private lease acties en hier de private lease occasions.