Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

VW Polo 1.2 TDI: 1 : 30 en wegenbelasting vrij !

Geplaatst op 8 januari 2010

 

Volkswagen introduceert de Polo 1.2 TDI Blue Motion

 

Volkswagen verrast de markt met de introductie van de Polo 1.2 TDI Blue Motion: deze Polo is geen uitgeklede auto die alleen maar zuinig is, maar een mooi complete auto die ook in de Comfortline uitvoering de strenge CO2 norm haalt !
 
De Polo 1.2 TDI Blue Motion is de eerste auto in Nederland in haar klasse die voldoet aan de meest strenge CO2 normen. Dankzij een razend zuinige, gloednieuwe, 75 pk sterke commonraildieselmotor verbruikt de Polo slechts 1 : 30, hoeft er geen BPM betaald te worden en is de Polo vrij van wegenbelasting. Hierdoor wordt de leaseprijs erg gunstig ! 
 
Omslagpunt benzine diesel bij "nul"km
 
Door de vrijstelling van wegenbelasting brengt de Polo het omslagpunt benzine / diesel terug naar nul kilometers ! Dus ook als u slechts 5.000 km per jaar rijdt is deze Polo voor u financieel interessant.
 
In de basisuitvoering is de Polo 1.2 TDI voorzien van o.a.: mistlampen, 15 “ licht metalen velgen, leren stuurwiel, een middenarmsteun voor, centrale vergrendeling, cruise control, een start / stop systeem met regeneratie van remenergie, bandenspannings controle systeem, uitgebreide boordcomputer, versnellingsindicator, chroompakket, ESP etc. De Comfortline wordt waarschijnlijk de meest gekozen uitvoering, deze heeft als extra o.a. airco, een in delen neerklapbare achterbank, afstandbediening op de centrale portiervergrendeling en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.
 
Het minpunt van deze Polo wordt waarschijnlijk de levertijd, deze zou wel eens heel snel op kunnen lopen. SmiLease heeft voor haar eigen voorraad per direct dan ook een serie Polo’s in de Comfortline uitvoering besteld !