Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Vacature Private Lease Adviseur

  • Vacature Private Lease Adviseur

Geplaatst op 1 oktober 2017

Vacature Private Lease Adviseur

De concurrentie in de Private Lease markt is stevig: grote partijen vragen met schreeuwende acties om aandacht van potentiële klanten en proberen op deze wijze een positie in de groeiende Private Lease markt op te bouwen. In deze markt groeit SmiLease op basis van concurrerende leaseprijzen, een compleet all-in pakket en een hoge klanttevredenheid al 11 jaar achter elkaar. SmiLease verwacht ook in de komende jaren verder te groeien, als gevolg hiervan zoeken wij een nieuwe collega. De advertentie die voor deze vacature opgesteld is vindt u hieronder.

Bekendmaking van de vacature van Private Lease Adviseur via internet

SmiLease heeft er voor gekozen om de vacature in eerste instantie via internet en via onze nieuwsbrief bekend te maken. Mocht u geïinteresseerden voor deze vacature kennen, of u dan het linkje van dit nieuwsbericht door zou willen sturen.

 

Advertentietekst van de vacature 

SmiLease is in 2006 als eerste bedrijf in Nederland gestart met het aanbieden van Private Autolease. De Private Autolease markt groeit hard, daarnaast is de concurrentie stevig. Op basis van concurrerende leaseprijzen, een goed pakket leasevoorwaarden en een erg hoge klanttevredenheid groeit SmiLease sterk, als gevolg hiervan zoekt SmiLease een:

       Private Lease Adviseur

Tot de directe taken van onze nieuwe collega behoren o.a.:

  • Het maken van offertes
  • Het adviseren van bestaande en nieuwe klanten
  • Het afleveren van auto’s
  • Diverse overige werkzaamheden

SmiLease zoekt een medewerker op MBO / HBO niveau, die weet wat goede dienstverlening en een goede advisering inhoudt. Bezit van rijbewijs B is noodzakelijk, daarnaast zoeken wij een collega die interesse heeft in auto’s en die ervaring heeft met Excel en Word.

In gezamenlijk overleg is keuze uit een parttime of fulltime dienstverband mogelijk. Tot de werkdagen behoren in ieder geval de maandag, vrijdag en zaterdag. Werktijden kunnen in onderling overleg afgesproken worden.

In een dynamische markt biedt SmiLease een interessante functie. Als gevolg van een verwachte toekomstige groei is overleg over de ontwikkeling van de functie mogelijk. SmiLease biedt daarnaast een goed pakket arbeidsvoorwaarden, goede koffie en plezierige collega’s :) 

Voor vragen m.b.t. deze functie kunt u contact opnemen met Hans van der Kooij of Sjouke Brandsma van SmiLease. Sollicitaties voorzien van een CV en een toelichting kunt u mailen naar jvdk@smilease.nl.

De procedure m.b.t. de vacature van Private Lease Adviseur

De vacature is tussen 7 - 9 november bekend gemaakt via Facebook, Linkedin en onze nieuwsbrief.

Vervolgens wachten wij gedurende ruim een week de reacties af. In de week van 20 – 24 november moeten wij dan een vrij compleet beeld hebben van de ontvangen reacties, zodat wij vervolgens geïnteresseerden uit kunnen gaan nodigen voor een gesprek.