Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Internetpagina SmiLease Particuliere Autolease vernieuwd

  • Update website SMiLease

Geplaatst op 30 november 2015

De internetpagina van SmiLease is vernieuwd. De informatie over privé een auto leasen is op onze internetpagina verbeterd. Belangrijkste aanpassing is de detailinformatie per private lease auto. Bij elke auto is voor de bezoeker informatie beschikbaar over de uitvoering van de auto, de opties en vindt u een aantal foto's van de aangeboden auto. Deze informatie is beschikbaar bij het private lease aanbod, de private lease acties en de private lease occasions.

Naast bovenstaande aanpassingen zijn verder de volgende veranderingen doorgevoerd:

  • Design (kleuren en lettertype);
  • Nieuwsberichten en lease auto's kunnen gedeeld worden via social media, maar kunnen ook geprint worden via de knoppen bij elk(e) auto/bericht.
  • Nieuwe Private Lease Actiepagina: geregeld kan SmiLease bepaalde auto's scherper aanbieden. Op de actiepagina komen de acties te staan;
  • Contactpagina. Met deze aanpassing heeft SmiLease geprobeerd duidelijker te maken welk postcodegebied SmiLease Noord en welk postcodegebied SmiLease Midden bediend;
  • Indeling. De pagina is anders ingedeeld. Doel was onder andere om de internetpagina op een breder scherm beter te presenteren. Daarnaast moet het nieuwe design en indeling voor meer overzicht (rust) op de pagina zorgen.

Wat vindt u van de nieuwe internetpagina van SmiLease?

In de afgelopen periode is veel tijd geïnvesteerd in de internetpagina. SmiLease is erg tevreden met het resultaat. Belangrijker is, wat vindt u van onze vernieuwde internetpagina? Wij stellen het erg op prijs als u uw mening wilt geven. Dit kan door uw reactie te mailen naar sb@smilease.nl . Op basis van ontvangen reacties kunnen wij verdere verbeteringen doorvoeren.