Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

SmiLease Leek gaat verhuizen

  • Bord SmiLease A7

Geplaatst op 9 augustus 2018

Groei Particuliere Lease door scherpe concurrentie

Door scherpe concurrentie groeit Particuliere Lease hard. Leasemaatschappijen kunnen auto's aantrekkelijk aanbieden door actiematige inkoop van grote partijen auto's. Door een combinatie van sterke punten is SmiLease de afgelopen 12 jaar ieder jaar sterk gegroeid. Basis voor deze groei is o.a.:

SmiLease past niet meer in het huidige bedrijfspand

Door 12 jaar achter elkaar te groeien hebben wij extra ruimte nodig voor o.a.:

  • Partijen auto's die actiematig ingekocht worden
  • Een ruim aanbod van nieuwe auto's die direct beschikbaar zijn
  • Auto's waarvoor een opdracht ontvangen is en die nog afgeleverd moeten worden
  • Een ruim aanbod van occasions die met extra korting als leaseauto aangeboden worden
  • Een ruim aanbod van occasions die door SmiLease tegen scherpe prijzen direct aan particulieren verkocht worden

Door het bovenstaande is het huidige bedrijfspand van SmiLease te klein geworden en is verhuizing naar een groter pand noodzakelijk.

SmiLease blijft in Leek

SmiLease is dé leasespecialist voor klanten in de regio Noord-Oost Nederland, Leek ligt prachtig centraal in deze regio. Het huidige bedrijfspand ligt aan de zuidkant van de A7 direct aan de snelweg, het nieuwe bedrijfspand komt aan de noordkant van de A7 ook direct aan de snelweg. Op het gekochte industrieterrein is een bord geplaatst met als tekst "Hier vestigt zich SmiLease Particuliere Autolease". 

12 jaar Particuliere Autolease ervaring

In 2006 is SmiLease gestart met het aanbieden van Particuliere Autolease, SmiLease was hiermee in Nederland de eerste aanbieder. In de periode 2008 - 2013 nam het aantal aanbieders geleidelijk aan toe. Vanaf 2014 is het aantal aanbieders enorm gegroeid, op dit moment is het zelfs zo dat Particuliere Autolease het zelf kopen van een nieuwe auto aan het verdringen is. Als gevolg van 12 jaar Particuliere Autolease ervaring heeft SmiLease kundige medewerkers, veel klantbeoordelingen en veel klanten die na afloop van de leaseovereenkomst weer voor een leaseauto van SmiLease kiezen.

Wat verandert er bij SmiLease door de groei ?

De klantgerichtheid bij SmiLease is groot, deze is de afgelopen jaren zelfs nog verder verbeterd, zie hiervoor de hoge scores die de klanten aan SmiLease geven. Punten waarop SmiLease zich weet te onderscheiden zijn o.a.:

  • Vaste contactpersonen voor klanten die telefonisch en per e-mail snel reageren
  • Medewerkers met kennis van zaken die klanten vooraf goed voorlichten zodat door de klant de juiste keuzes gemaakt worden
  • Het bieden van goede oplossingen bij bijzondere situaties gedurende de looptijd van de overeenkomst, bijvoorbeeld bij een tussentijdse overgang naar een kleinere of grotere auto, bij ernstige schade of pech onderweg (in het buitenland) etc.
  • Nadat de leaseovereenkomst afgesloten is kunt u overleggen met de medewerker waarmee u vooraf de afspraken gemaakt heeft. Veel leasemaatschappijen verwijzen u door naar juridische afdelingen die zich alleen maar focussen op de formele leaseovereenkomst

Behoud het goede en voeg er iets aan toe

Onze sterke punten willen wij vasthouden, door de groei en door overgang naar een ruimer pand kan SmiLease haar klanten echter nog meer bieden. Door meer ruimte kan het aanbod vergroot worden zodat klanten nog meer keus hebben uit direct leverbare auto's. Door de groei heeft SmiLease ook de openingstijden kunnen verruimen waardoor klanten zes dagen in de week bij SmiLease ontvangen kunnen worden.

Wanneer is de verhuizing gepland ?

De grond is gekocht, het pand moet echter nog gebouwd worden, een harde verhuisdatum kan dan ook nog niet genoemd worden. Verwacht wordt dat wij eind 2019 of begin 2020 kunnen verhuizen.