Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

SmiLease en Noordlease koplopers in Private Lease

  • SmiLease en Noordlease auto's

Geplaatst op 18 mei 2017

Dankzij SmiLease en Noordlease stormachtige groei Private Autolease

Private Autolease is de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse autobranche. In 2006 is SmiLease als eerste bedrijf In Nederland gestart met het aanbieden van Private Autolease. Noordlease heeft de activiteiten van SmiLease nauwlettend gevolgd en besloot enkele jaren later om ook Private Lease aan te gaan bieden. Bij de start kopieerde Noordlease de formule van SmiLease nagenoeg letterlijk, de opbouw van de internetpagina, de algemene voorwaarden etc. alles was overgenomen van SmiLease. Na de opstartjaren heeft Noordlease op succesvolle wijze haar leaseformule volgens eigen inzichten aangepast.

Klanttevredenheid van SmiLease en Noordlease

SmiLease en Noordlease hebben beiden een jarenlange ervaring met Private Lease en bieden een kwalitatief goede leaseformule aan. Beide bedrijven meten de klanttevredenheid met behulp van meerdere systemen: via "Klanten vertellen", via Google en via Facebook

Klanttevredenheidsscores
  SmiLease Noordlease
Klanten vertellen (max. score is 10) 9,1 8,7
Google (max. score is 5) 4,8 3,8
Facebook (max. score is 5) 4,9 4,5

 

Verschillen tussen SmiLease en Noordlease

Zoals genoemd hebben beide bedrijven een goede naam opgebouwd, dat wil echter niet zeggen dat er geen belangrijke verschillen tussen de bedrijven zijn. SmiLease heeft deze verschillen deels benoemd in de nieuwsbrief van 29 december 2016, zie: www.smilease.nl/keurmerk-private-lease.

Enkele belangrijke verschillen in voorwaarden en mogelijkheden
  SmiLease Noordlease
Occasion lease (lage prijs / korte looptijd) ja nee
BKR registratie (1) nee ja
Officiële no-claim verklaring op uw naam (2) ja nee
Auto volgens uw persoonlijke voorkeur (3) ja nee
Kosten tussentijdse beeindiging 25 % 40 %

(1) Een BKR registratie kan leiden tot een hogere te betalen hypotheekrente van bijv. 0,5 %. Bij een hypotheek van € 200.000 kost u dit dan € 1.000 per jaar. Daarnaast leidt een BKR registratie tot een verlaging van het bedrag dat u kunt lenen, in veel gevallen bedraagt deze verlaging van de beschikbare hypotheek minimaal € 50.000 ! Zie voor informatie ook de Telegraaf de rubriek geldzaken van 23 juni 2016.

(2) Bij SmiLease krijgt u voor schadevrije jaren een stevige no-claim korting. Daarnaast worden uw schadevrije jaren op uw naam geregistreerd in de Roy Data database van de verzekeraars. Mocht u later zelf een auto wilen kopen dan ontvangt u van de verzekeraar van SmiLease een officiële opgave van uw schadevrije jaren. Verlies van uw schadevrije jaren kan u honderden euro's per jaar kosten.

(3) Bij SmiLease kunt u de auto bestellen volgens uw specificatie: climate control ? navigatie ? kleur ? etc.

Actieaanbiedingen

Beide bedrijven hebben een goede prijs / prestatieverhouding en beide bedrijven kopen regelmatig grote partijen auto's in die scherp aangeboden worden. Voor de actieaanbiedingen van SmiLease klik op onderstaande oranje knop