Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Klanten beoordelen SmiLease

  • Reviews klanten SmiLease

Geplaatst op 24 september 2015

Klanten beoordelen SmiLease

Alle private lease klanten van SmiLease worden (of zijn al) uitgenodigd om de dienstverlening van SmiLease te beoordelen.  Alle deze reviews zijn terug te lezen op de website van SmiLease. SmiLease werkt o.a. met behulp van deze beoordelingen continu aan de kwaliteit van haar dienstverlening.

Onlangs ontving SmiLease van de Vereniging Zakelijke Rijders voor haar dienstverlening en private lease voorwaarden het certificaat 'Private Lease OK'.

Private Lease OK certificaatDe VZR heeft 15 grote aanbieders van privé lease uitgebreid beoordeeld. Aanbieders van privé auto lease die voldoen aan de eisen van de VZR komen in aanmerking voor het Private Lease OK logo.

Lees hier het bericht over de beoordeling van de VZR.

SmiLease wil daarnaast ook graag weten wat de ervaringen zijn van haar klanten en daarom nodigt SmiLease haar klanten uit om de dienstverlening van SmiLease te evalueren. De evaluatie is eenvoudig in te vullen en kan in circa 30 seconden al klaar zijn. Door het eenvoudig te houden hoopt SmiLease op een hoge respons van haar klanten.

Klantenvertellen.nl

De evaluaties worden verzameld via het systeem van klantenvertellen.nl. De beoordelingen zijn vervolgens terug te lezen op onze website www.smilease.nl en Facebookpagina. Alleen de voornaam en woonplaats worden van de inzender gepubliceerd. Anoniem inzenden is ook mogelijk.

Vervolg beoordelingen private lease

Bij bijzonderheden of negatieve ervaringen met SmiLease gaat SmiLease de evaluatie doorspreken met de klant. SmiLease wil graag haar dienstverlening continu verbeteren en dat kan met de feedback van haar klanten. Na een bepaalde periode worden alle evaluaties bekeken en wordt nagegaan of veranderingen in de dienstverlening of het aanbod nodig zijn. Dit met het doel om de klantentevredenheid verder te verbeteren.

Klantenvertellen