Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Private lease winterbanden

  • Winterbanden bij leasecontract

Geplaatst op 22 september 2017

SmiLease is al sinds het jaar 2006 dé specialist in Nederland op het gebied van private autolease. In samenwerking met Autocentrum Leek biedt SmiLease Noord u een perfecte oplossing voor winterbanden. Voor informatie m.b.t. de voor- en nadelen van winterbanden, zomerbanden of all-seasonbanden klik hier: informatie bandenkeus

Langdurig gebruik gedurende meerdere jaren:

Als u in de winter van bijvoorbeeld december t/m maart op winterbanden wilt rijden, dan kunt u zelf een set winterbanden met stalen velgen aanschaffen en het gebruik van de banden afstemmen op de gebruiksperiode van de auto. Het gebruik van winterbanden met een set stalen velgen kost u dan gemiddeld per jaar:
  • Aanschaf ongeveer € 550 voor een set, gebruik gemiddeld 5 jaar = € 110 per jaar.
  • Wisselen met opslag van winterbanden en zomerbanden kost per keer zo’n € 60, per jaar wordt dit dan € 120 (tarieven VW- en Opel dealers en Kwikfit)
  • De totale kosten bedragen voor u per jaar dan ongeveer € 230
Als u zelf winterbanden met stalen velgen wilt kopen, dan kan SmiLease u voor aantrekkelijke prijzen een set leveren. Dit onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 
SmiLease kan haar klanten gebruik van winterbanden voor meerdere seizoenen erg scherp aanbieden.  Afhankelijk van de bandenmaat en het type auto bedragen de kosten incl. opslag en wisseling € 15 - € 20 per maand. Ook kunnen klanten bij SmiLease voor all season banden kiezen. Klanten van SmiLease kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen bij: jvdk@smilease.nl

Gebruik winterbanden voor wintersport:

Voor kortlopende gebruik kan SmiLease haar klanten het onderstaande aanbieden:

  • Gebruik winterbanden gedurende 11 dagen incl. 2 x wisselen en opslag voor totaal slechts € 90
  • Langer gebruik voor € 15 per week (er worden altijd hele weken gerekend)
  • Voor de wintersporters: gratis gebruik van (kwaliteits zelfspannende) sneeuwkettingen
Reserveren kan, bij reservering wordt gecheckt of de winterbanden beschikbaar zijn, na ontvangst van de betaling ad € 90 worden de banden voor u gereserveerd. Reserveringen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.
 
Bij reserveringen graag aangeven welke periode u over de winterbanden wilt beschikken en of u sneeuwkettingen wilt. Voor reserveringen mail naar: jvdk@smilease.nl
 
Vanzelfsprekend zijn alle prijzen in deze nieuwsbrief incl. BTW. Gegeven de samenwerking met Autocentrum Leek gelden bovenstaande aanbiedingen alleen als bandenwisseling en opslag in Leek plaatsvindt.