Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Op afspraak onze showroom exclusief voor u!

 • Onze showroom voor u

Geplaatst op 5 mei 2020

SmiLease: een internetbedrijf met een ruime showroom

SmiLease is vooral een internetbedrijf: via internet vragen onze klanten offertes aan, SmiLease brengt via e-mail de offerte uit, informeert klanten over mogelijke interessante alternatieven, geeft indien nodig telefonisch een toelichting, beantwoordt vragen etc.

Om een juiste keuze te maken wordt er aanvullend ook vaak nog een afspraak met de klant gemaakt, de in te ruilen auto kan dan door de klant aangeboden worden, de klant kan de diverse auto's bekijken en mogelijke vragen kunnen beantwoord worden.

Klanten komen onze showroom binnen door een schuifdeur die automatisch opent, de showroom is erg ruim, de aanbevolen onderlinge afstand van 1,5 meter is dan ook geen enkel probleem. Daarnaast plannen wij onze afspraken zodanig dat de showroom op het moment van de afspraak exclusief voor de klant beschikbaar is zodat gezondheidsrisico's maximaal beperkt worden.

Door genomen maatregelen kan SmiLease haar klanten goed van dienst zijn

Voor ons bedrijf, voor de Nederlandse economie, en voor de dienstverlening aan onze klanten is het belangrijk dat bedrijven zoals SmiLease haar diensten aan kunnen blijven bieden. Voorwaarde voor het geopend blijven is vanzelfsprekend dat de dienstverlening volstrekt veilig plaatsvindt, om dit te realiseren zijn door SmiLease de volgende maatregelen getroffen:

 • de entreedeur opent automatisch, contact met een deurkruk wordt hierdoor voorkomen
 • op de entreedeur hangt een poster met instructies
 • bij de entree staat desinfecteringsgel 
 • er worden geen handen  gegeven
 • onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter is in ons nieuwe ruime pand geen enkel probleem
 • afspraken vinden plaats in de showroom aan een erg royale tafel
 • als u een proefrit wilt maken dan kunt u gebruik maken van plastic wegwerp handschoenen
 • afspraken met verschillende klanten worden niet gelijktijdig ingepland
 • met bezoekers die griepverschijnselen hebben worden geen afspraken gemaakt
 • deurkrukken worden meerdere keren per dag schoongemaakt
 • SmiLease gebruikt papieren handdoeken
 • In ieder toilet zit een wastafel met een zeepdispenser en een kraan met een bewegingsmelder
 • onze luchtbehandelingsinstallatie zorgt voor een stevige luchtverversing in ons bedrijfspand

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Mocht u bijzondere wensen hebben geeft u deze dan aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Als internetbedrijf zijn wij al gewend aan het maximaal voorbereiden van afspraken via onze internetpagina, e-mail, telefonische toelichtingen etc.  Als u dat wenst dan kan een afspraak ook beperkt blijven tot alleen het moment van aflevering van de auto. De auto staat dan voor u klaar en de te ondertekenen formulieren liggen ook voor u klaar. Door een goede voorbereiding kan het contact dan tot een minimum beperkt blijven.

Occasion autolease: een goede keuze bij onzekerheid

Mocht er sprake zijn van de nodige onzekerheid in uw werk- of inkomenssituatie dan is de door SmiLease aangeboden occasion autolease mogelijk extra interessant voor u. Bij het leasen van een occasion heeft u dezelfde zekerheden als bij het leasen van een nieuwe auto, de leaseprijs is echter lager, daarnaast biedt SmiLease u op dit moment het Gratis Corona Flex Pakket!

Voor de door Smilease aangeboden occasions klik op onderstaande oranje knop!