Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Onze nieuwe poetsruimte en onze nieuwe collega

  • Nieuwe collega Paul Schievink

Geplaatst op 19 mei 2020

SmiLease blijft efficiency en dienstverlening verbeteren

De verhuizing naar ons nieuwe pand is alweer een paar maanden geleden. Na de verhuizing zijn wat betreft de nieuwbouw eerst de nodige "punten op de i" gezet, daarna kon de volgende stap gezet worden. Een belangrijke stap vooruit is de inrichting en ingebruikname van onze nieuwe poetsruimte. Naast het poetsen van auto's kunnen hier ook zomer- en winterbanden gewisseld en opgeslagen worden.

Het zelf poetsen en wisselen van zomer <> winterbanden vereenvoudigt onze werkmethoden, zorgt voor lagere kosten, voor meer flexibiliteit en voor een betere dienstverlening. Bandenwisselingen kunnen nu op ieder door de klant gewenst moment uitgevoerd worden, daarnaast bedraagt de wachttijd tijdens een wisseling slecht 15 minuten!

De inrichting van onze poetshal

Onze poetshal is 18 x 20 = 360 m2, in deze hal staan 2 hefbruggen. Als op een hefbrug een auto staat die gepoetst wordt, dan kan de tweede hefbrug gebruikt worden voor het tussendoor wisselen van winter<> zomerbanden. Voor de opslag van banden staan er een serie stellingen langs de muren, totaal hebben wij ongeveer 100 m1 bandenstelling.  Naast hefbruggen en stellingen hebben wij al het gereedschap en hebben wij al de poetsmiddelen welke nodig zijn om efficient te kunnen werken.

Bandenwisseling in 15 minuten

Voor klanten die in de omgeving van Leek wonen werden bandenwisselingen voorheen uitgevoerd door Autocentrum Leek. Vanaf 1 mei worden deze wisselingen uitgevoerd door SmiLease zelf. Voor het wisselen van banden wordt altijd een hefbrug vrijgehouden, hierdoor kunnen wij op ieder moment een wisseling voor een klant inplannen. Door een goede voorbereiding wordt een wisseling voor u in slechts 15 minuten uitgevoerd, net genoeg voor een kop espresso koffie!

Onze nieuwe collega

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega Paul Schievink. Paul is fulltime bij SmiLease in dienst getreden. Tot Paul zijn taken behoren o.a.:  het poetsen van auto's, wisselen van zomer<>winterbanden, onderhoud van de betonvloeren en heel veel andere klussen! Paul heeft al heel wat auto's weer in een glimmende nieuwstaat gebracht, Paul heeft zijn kwaliteiten dan ook in een korte tijd bewezen. Wij wensen Paul veel succes en werkplezier in deze voor hem -en voor SmiLease- nieuwe functie.

Voor de door Paul in super nette staat gebrachte auto's klik op de oranje knop hieronder: