Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Occasion private autolease

  • Private Occasion Lease

Geplaatst op 26 februari 2021

Occasion private autolease

Bij SmiLease kunt u ook jonge occasions privé leasen. Dit zijn leaseauto’s die kort gebruikt zijn en die met een extra korting opnieuw als private leaseauto aangeboden worden. Naast Nederlandse occasions koopt SmiLease ook soms jonge importauto's in. Bij de inkoop van occasions zoekt SmiLease naar een zo interessant mogelijke inkoopdeal. Voordeel voor u: een lagere leaseprijs per maand!

Voordelen van occasion private autolease voor de klant zijn:

  • Een stevige korting op de private leaseprijs waardoor u goedkoper rijdt;
  • Lease voor een kortere looptijd, terwijl u profiteert van een leasetarief dat gebaseerd is op een 5-jarige calculatie;
  • U rijdt tegen de lagere kosten van een occasion zonder risico’s van een miskoop en zonder onverwachte reparatiekosten.

De autohistorie van de aangeboden auto's is bij SmiLease bekend. De auto wordt als nieuw aan u afgeleverd. SmiLease bestaat al 15 jaar, door afloop van leaseovereenkomsten of wisseling van auto’s door klanten, krijgt SmiLease regelmatig leaseauto’s binnen die aangeboden worden voor occasion lease of voor de verkoop. Ook koopt SmiLease geregeld occasions scherp in. Houdt onze website dan ook goed in gaten, want het occasionaanbod verandert continue.

Occasion private autolease op basis van uw wensen

Het is bij SmiLease ook mogelijk om een occasion te leasen die niet uit het wagenpark van SmiLease komt, maar die speciaal op basis van uw wensen wordt ingekocht. Dit moet dan wel een "BTW auto" zijn zodat SmiLease de BTW terug kan vragen. Ook moet het een auto zijn van één van de 7 merken waar SmiLease voor gekozen heeft. U kunt uw wensen doorgeven bij één van de Private Lease adviseurs van SmiLease, zij gaan vervolgens voor u op zoek naar de auto die u wenst.

Occasion private autolease bij SmiLease

Als u een occasion bij SmiLease leaset dan bespaart u t.o.v. een nieuwe auto vaak minimaal 10 % van de totale autokosten. Bij een korte looptijd kan de besparing t.o.v. een nieuwe auto oplopen tot wel 30 %. Bij lease van een occasion biedt SmiLease u dezelfde zekerheid als bij lease van een nieuwe auto: u loopt geen enkel risico, u krijgt de normale pech-onder-weg hulp, vervangend vervoer is normaal van toepassing etc.