Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Lease ‘m nu: de nieuwe VW POLO

  • De nieuwe VW Polo

Geplaatst op 30 november 2017

Volkswagen komt na negen jaar met een compleet nieuwe Polo. Volkswagen wil zich in het B-segment met de nieuwe Polo met name met de binnenruimte onderscheiden. De nieuwe Polo is langer en breder geworden ten opzichte van het oudere model. In het vernieuwde model kunt u prima met vier personen op reis, waarbij  achterin nog genoeg ruimte is voor de bagage. Ook op het gebied van veiligheid zijn er de nodige verbeteringen.

De nieuwe Volkswagen Polo kunt u bij SmiLease leasen in de uitvoering leasen welke u wenst. Voor onze eigen voorraad hebben wij al een aantal Polo’s ingekocht die in januari 2018 binnenkomen. Deze Polo’s, in de Highline uitvoering, zijn voorzien van een krachtige 1.0 TSI-benzinemotor, metallic lak en met het executive pakket (o.a. navigatie).   

Verschillen nieuwe VW Polo ten opzichte van oude VW Polo
 

Afmetingen

De nieuwe Polo is qua afmetingen flink gegroeid. In vergelijking met zijn voorganger, is hij 8 cm langer (4,05 m) en 7 cm breder (1,75 m). Alleen de hoogte is onveranderd gebleven (1,45 m). Ten slotte is ook de bagageruimte van 351 liter 25% groter geworden, deze is daarmee de grootste in het B-segment.

Veiligheid

Naast de binnenruimte is de nieuwe Polo ook op het gebied van veiligheid verbeterd. Standaard is de nieuwe Polo uitgerust met de volgende veiligheidssystemen: afstandwaarschuwingsysteem (Front Assist), noodremsysteem voor stadsverkeer (City Emergency Braking) en voetgangersherkenning.

Op de door SmiLease ingekochte Polo’s zit naast bovengenoemde veiligheidssystemen ook nog adaptive cruise control en vermoeidheidsherkenning. Adaptive cruise control heeft in de basis dezelfde werking als een normale cruise control. Adaptive cruise control zorgt er daarnaast voor dat uw auto een door u vooraf ingestelde afstand ten opzichte van de voor u rijdende auto handhaaft. Als de auto voor u remt, dan remt uw auto automatisch af. Als de auto voor u weer versnelt, dan versnelt uw auto tot de ingestelde snelheid van de cruise control.

Interieur

Het is bij de nieuwe Polo, net als bij de VW Up!, mogelijk om accenten van het interieur gelijk te stellen aan de kleur van het exterieur. Het interieur oogt ook overzichtelijker dan het interieur van het oude model. Verder zijn de infotainmentsystemen up-to-date en ondersteunen deze functies als MirrorLink, Apple Carplay en Android Auto. De grootte van de kleurenschermen van deze auto’s variëren van 6,5 inch tot 8 inch. De door SmiLease ingekochte Polo’s zijn uitgerust met een 8 inch kleurenscherm inclusief navigatie, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’ en onbeperkt gratis downloads van navigatie software.

Uitvoeringen

Volkswagen biedt de Polo eerst in vijf benzine- en één dieseluitvoering aan. Dit wordt op een later moment uitgebreid naar negen uitvoeringen. De goedkoopste uitvoeringen zijn met de turboloze MPI motoren met 65pk (Trendline) en 75pk (Comfortline) . Volgens de rijtest uit de Autoweek van september dit jaar zijn deze uitvoeringen vooral bedoeld als showroomlokkertjes. Pas vanaf de 1.0 TSI-benzinemotor met 95pk heeft u volgens deze rijtest een motor die recht doet aan deze auto. 

De door SmiLease ingekochte VW Polo’s zijn uitgerust met een 95 PK 1.0 TSI-motor, uitvoering Highline. De Highline uitvoering is naast de genoemde veiligheidssystemen standaard uitgerust met o.a.: 16 inch licht metalen velgen, automatische airco, sportstoelen voor, middenarmsteun, boordcomputer plus, mistlampen voor inclusief bochtverlichting, lederen pakket etc.

Vraag voor de nieuwe VW Polo vrijblijvend een offerte aan via www.smilease.nl/offerte