Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Occasions

Directe verkoop aan particulieren van dealer onderhouden occasions met volledig inzicht in de onderhoudshistorie.

Bekijk ook onze acties

Leaseauto kopen

SmiLease groeit al meerdere jaren fors. Iedere maand koopt SmiLease dan ook veel auto's. Na afloop van de leaseovereenkomst verkoopt SmiLease de leaseauto weer. SmiLease biedt particulieren de mogelijkheid om van SmiLease een leaseauto te kopen. Een leaseauto direct van de leasemaatschappij kopen is voor u financieel aantrekkelijk.

Uw besparing bij een leaseauto kopen

Als SmiLease een auto aan de handel verkoopt dan is het traject: SmiLease >> handel >> garage >> consument. De handel en de garage moeten vanzelfsprekend een bepaalde marge maken om hun bedrijf te laten draaien. In veel gevallen bedraagt deze marge minimaal € 1.000. Door rechtstreeks bij SmiLease te kopen bespaart u de marge van de tussenliggende handel, hierdoor kan SmiLease u de auto tegen een aantrekkelijk prijs aanbieden.

Leaseauto's worden goed onderhouden

De leaseklant van SmiLease betaalt een vast bedrag voor het gebruik van de auto. Voor dit bedrag wil de klant in een auto rijden die perfect onderhouden wordt, dit in tegenstelling tot een particuliere eigenaar die regelmatig bespaart op noodzakelijk onderhoud. 

Leaseauto kopen = weten wat u koopt

Alle auto's die SmiLease verkoopt zijn onderhouden volgens voorschrift van de fabrikant. De onderhoudshistorie is in het onderhoudsboekje afgestempeld, daarnaast administreert SmiLease de onderhoudskosten en de bijbehorende kilometerstanden. Ook verwerkt SmiLease iedere schade in haar administratie. SmiLease kan u dan ook informatie verstrekken over de volledige historie van de auto.

Uitgebreide onderhouds- en schadehistorie

In onderhoudsboekjes worden meestal alleen de onderhoudsbeurten afgestempeld. Smilease registreert in haar administratie echter ook al de banden die vervangen zijn, alle reparaties die uitgevoerd zijn, iedere schade die hersteld is etc.. Vanuit de administratie biedt SmiLease u dan ook een perfect inzicht in de historie van de auto. Wanneer banden niet vaak vervangen zijn dan weet u bijvoorbeeld dat de vorige berijder een rustige rijstijl had. Naast de onderhoudshistorie is de schadehistorie echter minstens zo belangrijk: Heeft de auto schade gehad ? Zo ja, welke ? Door welk bedrijf is de schade hersteld ?

Tussen een schade herstellen of een schade camoufleren zit een groot verschil.

SmiLease laat schade aan haar auto's uitsluitend herstellen door erkende bedrijven waar SmiLease al een reeks van jaren goede ervaringen mee  heeft opgedaan.

Leaseauto kopen = contact opnemen 

De leaseauto's die SmiLease aanbiedt staan op deze internetpagina. Het aanbod wisselt continu. Bij interesse kunt u natuurlijk ook een afspraak met SmiLease maken om auto's te bekijken of om een proefrit te maken. Voor onze contactgegevens zie: https://www.smilease.nl/contact

Of toch leasen ?

Een leaseauto kopen kan, maar mocht u liever geen eigen geld in een auto willen steken en geen onderhouds- en restwaarde risico's willen lopen, dan kunt u ook overwegen om bij SmiLease een nieuwe auto of een occasion te leasen. Bij interesse kunt u, volledig vrijblijvend, een offerte aanvragen met de oranje knop rechts boven op uw beeldscherm.

Lees meer