Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Sponsoractie SmiLease: € 5.555 voor Giro 555

  • Sponsor actie giro 555

Geplaatst op 16 maart 2017

Hongersnood bedreigt de levens van miljoenen mensen

De combinatie van geweld, armoede en extreme droogte veroorzaakt een enorme hongersnood in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië, Jemen en omringende landen. De levens van miljoenen kinderen, zieken en de allerarmsten zijn hierdoor in gevaar. 

Sponsoractie SmiLease

SmiLease heeft besloten om een sponsoractie op te zetten voor Giro 555.

SmiLease sponsort iedere aanmelding voor haar nieuwsbrief met een sponsorbijdrage van € 1,-- met een maximum van € 5.555. 

Met deze sponsoractie wordt bovendien Giro 555 door SmiLease gepromoot.

Opmerkingen zijn er altijd te maken, met niets doen kom je echter niet verder. Twijfel niet, doe mee, gebruik de kracht van internet, stuur deze mail door en "deel en like" ons bericht op Facebook, zodat op korte termijn het maximum van € 5.555 wordt bereikt! 

Klik op deze link voor aanmelding voor de nieuwsbrief en doneer daarmee € 1,-- voor Giro 555

Deze actie is door SmiLease aangemeld bij Giro 555. SmiLease informeert u op deze internetpagina over het verloop van de actie en over de overboeking van de bijdrage van € 5.555.

Uitgangspunten voor de aanmelding: geen bestaande nieuwsbrief-ontvangers, wonend in het postcode gebied dat begint met 6500 t/m 9999 en maximaal één aanmelding per combinatie van postcode en huisnummer. 

Nieuwsbrief van SmiLease

De nieuwsbrief van SmiLease bevat actuele lease-aanbiedingen en relevant auto-nieuws. Zie hiervoor: Nieuws . De lease-aanbiedingen zijn erg scherp (tegen de laagste prijzen van Nederland!) en de voorwaarden zijn heel compleet, zie Voordelen