Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

10 jaar SmiLease Private Lease

  • Private Lease aanbieding 10 jaar SmiLease

Geplaatst op 8 november 2016

10 jaar SmiLease Private Lease

In maart 2006 startte SmiLease als eerste aanbieder in Nederland met Private Lease. Inmiddels heeft Private Lease zich bewezen en is het een alternatief geworden voor het kopen van een auto. SmiLease viert dit jaar haar 10-jarig jubileum, als eindejaars jubileumactie biedt SmiLease 5 auto's aan tegen de laagste leaseprijzen in Nederland ! 

Scherpe prijzen en een compleet pakket

Ondanks concurrentie van veel nieuwkomers realiseert SmiLease in 2016 de sterkste groei van de afgelopen 10 jaar. In een zwaar concurrerende markt lukt dit alleen als de combinatie van prijs, service en het leasepakket goed is.

Nieuwkomers kiezen in veel gevallen voor een uitgekleed pakket met een hoog eigen risico bij schade, vervangend vervoer pas na 72 uur, geen vervangend vervoer buitenland, geen terugbetaling minder gereden km etc. SmiLease kiest voor een compleet pakket in combinatie met een scherpe prijs.

Een goede service en tevreden klanten

De traditionele “mond op mond” reclame is door de opkomst van internet ingehaald door online gepresenteerde metingen van klanttevredenheid. Bij het kiezen van internetbedrijven geven recensies van bestaande klanten nieuwe klanten veel inzicht en zekerheid. Dit geldt voor het boeken van een hotel, het kopen van bijv. een e-reader en ook voor het leasen van een auto.

SmiLease meet de klanttevredenheid m.b.v. een gecertificeerd systeem van “Klanten vertellen”. Klanten kunnen SmiLease op 8 onderdelen een cijfer geven, daarnaast kunnen klanten een toelichting geven op hun ervaringen. SmiLease vermeldt haar score en de klantervaringen op haar internetpagina. SmiLease scoort met een 9,0 erg hoog.  

!!! Onze jubileum actie !!

Als SmiLease iets doet dan gebeurd het ook goed: voor de jubileum actie heeft SmiLease 5 auto's geselecteerd die SmiLease aanbiedt tegen de laagste leaseprijzen in Nederland, dit zijn:

Citroën: de C3 Selection (incl. navigatie etc) en de C4 Cactus Shine (meest luxe uitvoering)

Skoda: de Citigo Fresh en de Skoda Rapid Joy incl. Plus pakket en panoramadak.

Peugeot: de 208 Blue Lion (het actiemodel van de 208)

Voor de actiepagina: http://www.smilease.nl/private-lease-jubileumactie