Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Superscherpe introductie Private Lease Citroën

  • Private Lease Citroën

Geplaatst op 30 november 2015

SmiLease Particuliere Autolease breidt haar assortiment uit met Private Lease van het merk Citroën. Vanaf nu is het ook mogelijk om bij SmiLease een Citroën privé te leasen. In verband met de introductie van Citroën heeft SmiLease voor de Citroën C1 en de Citroën C3 op dit moment een super scherpe actie. De actie geldt alleen op de al ingekochte auto's. Geïnteresseerd? Bekijk hier de actie voor de Citroën C1 en C3. 

Naast de C1 en de C3 kunt u bij SmiLease ook de andere modellen van Citroën leasen waaronder ook de Cactus !

Nergens goedkoper !

SmiLease biedt u voor de introductieactie van Citroën een laagste prijsgarantie ! Deze laagste prijsgarantie is van toepassing in combinatie met de lease voorwaarden van SmiLease. Voor onze correcte lease voorwaarden heeft SmiLease van de Vereniging Zakelijke Rijders het "Private Lease OK" certificaat ontvangen.

Citroën een merk voor de liefhebber

Citroën heeft zich door de jaren heen uit weten te zonderen met auto's voor liefhebbers, dit betreft bijv.: De Traction Avant, de DS (Snoek), de 2 CV (eend) en nu mogelijk de Cactus.

Gratis Giclée reproductie van Citroën geschilderd door een liefhebber

De Friese kunstschilder Martin Sijbesma uit Kubaard is een liefhebber van Citroën, hij heeft dan ook heel wat klassiekers van Citroën prachtig geschilderd. Deze unieke schilderijen aanbieden gaat helaas niet. Wat wel kan: een gratis Giclée reproductie van deze prachtige schilderijen. 

Giclée

Bij bestelling van een Citroën biedt SmiLease haar klanten dan ook gratis een ingelijste Giclée reproductie aan van een schilderij van Martin Sijbesma uit Kubaard !

De Giclée reproductie's zijn nagenoeg niet van het originele schilderij te onderscheiden en worden gemaakt en geleverd door RoesD te Tolbert. U kunt kiezen uit 4 verschillende Giclée's.

Waarom nog een Private Lease Merk

SmiLease is gestart met het vragen van beoordelingen door klanten van SmiLease. Op basis van meer dan 70 beoordelingen scoort SmiLease erg hoog. Zie hiervoor de homepagina (klantenvertellen). Het punt private lease aanbod krijgt van onze klanten een minder hoge score. Daarom heeft SmiLease besloten dat bij SmiLease Particuliere Autolease het vanaf nu ook mogelijk is om ook het merk Citroën te leasen. Hierdoor is het nu mogelijk om van 6 merken bijna alle uitvoeringen te leasen.

Om het merk gelijk goed te introduceren is er nu een actie voor de Citroën C1 en C3. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere Citroën neem dan vrijblijvend contact met SmiLease op en vraag naar de mogelijkheden.

Welke auto's zijn nu bij SmiLease privé te leasen?

Een autokeuze is persoonlijk en maatwerk. Daarom geeft SmiLease de mogelijkheid om zelf te bepalen welke auto met welke opties voor u besteld moet worden. Geregeld worden ook auto's scherp voor eigen voorraad ingekocht. Wat is mogelijk bij SmiLease:

  • Auto's op benzine, diesel of aardgas;
  • Meerdere merken: Volkswagen, Skoda, Peugeot, Citroën, Opel en Toyota;
  • Op voorraad auto's of op bestelling en dus volgens uw wensen (opties, kleur etc.)
  • Nieuwe auto's of occasions;
  • Handgeschakeld of automaat;
  • Klein of groot, veel is mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.