Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Ford Private Lease Actie: de nieuwe Fiësta

 • Ford Private Lease actie Fiesta

Geplaatst op 11 april 2018

Ford Private Lease actie: de nieuwe Fiësta 

Profiteer van de Ford Private Lease actie bij SmiLease met de nieuwe Fiësta: door actiematige inkoop kunt u deze auto extra voordelig leasen. Benieuwd naar de uitrusting van deze auto? De ingekochte Fiësta's hebben naast de standaarduitrusting van de Trend de volgende extra opties:

 • Metallic lak, kleuren: shadow black (2x), deep blue en magnetic gris. 
 • Navigation Pack: 8 inch Touch&Swipe screen met Navigatiesysteem (Europa) SYNC 3: Geavanceerd Bluetooth® en Voice Control systeem (incl. AppLink, Apple Car Play en Android Auto), 2xUSB aansluitingen, 7 luidsprekers en DAB+
 • Styling Pack: 16 inch 8-spaaks lichtmetalen velgen & mistlampen vóór
 • Cruise control
 • Middenarmsteun

Kortom, een super complete auto voor een erg aantrekkelijke all-in leaseprijs! Bekijk voor meer foto's en meer informatie over de Ford Private Lease Actie: https://www.smilease.nl/ford-fiesta-private-lease

De nieuwe Ford Fiësta

Al meer dan 40 jaar is Ford met de Fiësta succesvol. Het is alweer de zevende generatie van dit model. De nieuwe Fiësta is ten opzichte van zijn voorganger op de volgende punten sterk verbeterd:

1. Nieuw interieur met 8 inch touchscreen

Het 8 inch scherm inclusief navigatie is één van de vele opties die op de nieuwe Fiësta besteld kan worden. De door SmiLease beschikbare Fiësta's hebben dit systeem, zie hiervoor bovenstaande afbeelding.  Het scherm heeft een handige swipe functie waardoor het bedienen net aanvoelt als het gebruik van een mobiele telefoon. Het is daarnaast eenvoudig te koppelen met de mobiele telefoon via AppLink, Apple Car Play en Android Auto. Muziek kun je afspelen via Bluetooth streaming of via de twee aanwezige USB poorten. Radio luisteren kan ruis- en storingsvrij via DAB+ (Digital Audio Broadcasting).

2. Meer veiligheidssystemen

Veiligheid is een belangrijk thema bij autofabrikanten en zij voorzien de auto's van steeds meer technieken. In de door SmiLease aangeboden Fiësta's zitten de volgende veiligheidssystemen:

 1. 6 airbags (bestuurder, voorpassagier, zijairbags, curtainairbags)
 2. Elektronisch Stabiliteits Programma 
 3. Camera vóór ter ondersteuning van veiligheidssystemen 
 4. Heuvel wegrij assistent
 5. Lane Departure Warning 
 6. Lane Keeping Aid 
 7. Rear Seatbelt Minder 

Ten opzichte van het vorige model is dit een verbetering.

3. Overige veranderingen nieuwe Ford Fiësta

Naast bovenstaande wijzigingen is de nieuwe Fiësta volgens meerdere autotesten motorisch nog altijd één van de betere auto's in het B-segment. Mogelijk om die reden dat deze auto al meer dan 40 jaar een succes is. 

Exterieur & interieur

De nieuwe Fiesta oogt iets groter dan zijn voorganger. Op het gebied van interieurruimte, en dan met name achterin, heeft de nieuwe Fiësta niet een enorme stap gemaakt. Een gemiste kans, omdat de concurrentie dit wel heeft gedaan, bijv. de nieuwe Polo is qua interieurruimte nu groter. 

Op het dak zorgen ribbels nu voor een betere waterafvoer, zodat wordt voorkomen dat bij het openen van de deuren een plens water in het interieur terecht komt. 

Conclusie

Met de nieuwe Fiësta heeft Ford een goede stap gezet om met dit model ook in de toekomst succesvol te blijven. Naast de enorme verbetering in techniek (interieur/veiligheidsystemen) ziet de auto er fris en sportief uit. Iets meer ruimte achterin is wel wenselijk. De rij-eigenschappen van deze auto blijven onveranderd goed.