Private Lease voor Noord-Oost Nederland: postcodes 6500 t/m 9999
Voor gratis advies bel: 0594 28 35 30

Superscherpe introductie Private Lease Ford Fiesta

  • Ford Fiesta

Geplaatst op 2 oktober 2017

Introductieactie Ford

SmiLease Particuliere Autolease breidt haar Private Lease assortiment uit met het merk Ford. Vanaf nu is het ook mogelijk om bij SmiLease een Ford privé te leasen. U kunt alle modellen van Ford leasen, waarbij dezelfde voorwaarden gelden als bij het bestaande aanbod. Bij SmiLease kunt u nu auto's leasen van de merken: Ford, Citroën, Peugeot, Opel, Volkswagen, Skoda en Toyota. Benzine, diesel, handgeschakeld, automaat etc. alles is mogelijk.

Door het aanbod te vergroten heeft u nog meer keuzemogelijkheden. De medewerkers van SmiLease adviseren u daarbij graag over het leasen van een auto. Naast de auto worden de 15 voordelen van het leasen bij SmiLease met u doorgenomen. U kunt onze 15 voordelen ook vinden op onze website: https://www.smilease.nl/voordelen

SmiLease start de introductie van het merk FORD met een actie: de nieuwe Ford Fiesta kunt u nu tegen een wel erg scherpe all-in leaseprijs leasen!! Zie voor de actie en de specificaties van de auto: https://www.smilease.nl/ford-fiesta-private-lease

Nieuwe Ford Fiesta

De nieuwe Ford Fiesta is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Het rijgedrag van de vorige versie scoorde al hoog in diverse testen. Bij de nieuwe versie liggen de accenten op de punten waarop de Fiesta niet hoog scoorde, met name het interieur.  De nieuwe Ford Fiesta heeft, naast een sportief exterieur, een compleet vernieuwd interieur. De nieuwe Ford Fiesta heeft namelijk een groot multimedia-touchscreen voor o.a. de navigatie. Qua veiligheid loopt de Ford Fiesta mee in de voorste regionen van het B-segment. De nieuwe versie is onder andere uitgerust met systemen als automatische noodstop (tot 50 KM) en een waarschuwingssysteem voor achterlangs kruisend verkeer.

De door SmiLease aangeboden Ford Fiesta heeft naast de standaard opties ook nog cruise control en het navigation pack (8 inch Touch&Swipe screen met Navigatiesysteem West-Europa, SYNC3: Geavanceerd Bluetooth® en Voice Control systeem incl. AppLink, Apple Car Play en Android Auto, 2x USB aansluitingen, 7 luidsprekers en DAB+). Kortom, super compleet!

Historie Ford Fiesta

De eerste Ford Fiesta verscheen in 1976 als concurrent voor de Peugeot 104 en de VW Polo. In de zomer van 1983 volgde de tweede generatie van de Ford Fiesta. Inmiddels is de nieuwe Ford Fiesta de zevende generatie van dit model. De Ford Fiesta is al jaren een veel gekozen auto en ook het nieuwe model lijkt opnieuw hoog te scoren. In Nederland hebben inmiddels al ruim duizend mensen een nieuwe Ford Fiesta besteld voordat er een meter mee is gereden. 

Wilt u ook in de nieuwe Ford Fiesta rijden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op via https://www.smilease.nl/offerte of kom vrijblijvend langs om de Ford Fiesta in onze showroom te bekijken.